Ние сме длъжни да бъдем най-подготвените от най-подготвените - във

...
 Ние сме длъжни да бъдем най-подготвените от най-подготвените - във
Коментари Харесай

Карадайъ към младежи във Велинград: Длъжни сме да бъдем най-подготвените, да сме № 1 във всяка сфера

 Open photo

 

Ние сме длъжни да бъдем най-подготвените от най-подготвените - във всяка сфера. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на среща с младежите от Движение за права и свободи и актива на партията във Велинград. И добави: „ Всеки един от нас в своята си сфера би трябвало да бъде № 1 и всички взети дружно във всички сфери би трябвало да сме № 1! “.

Ясно и на всеослушание би трябвало да кажем на нашите деца: Учи, с цел да работиш. Така формулата става радикално друга, съобщи Карадайъ. Той бе безапелационен, че моделът парите следват ученика и парите следват студента, по който действат 52 университета в дребна България, създава необразовани висшисти.

Ние би трябвало да познаваме сполучливите модели на другите страни, които създават качество. Нужно е да заложим на качество в образованието, акцентира водачът на Движение за права и свободи.

Дипломата не е познание, тя е избран ценз. Знанието се придобива цялостен живот. Учим се цялостен живот. За момент, в случай че спрем да се учим, без значение в коя специалност, значи към този момент сме изостанали. А за нас е наложителна формулата да бъдем най-най-най готови. И да се развиваме изпреварващо, съобщи Карадайъ.

Като приказвам за най-подготвените, имам поради всеки самичък да си сътвори работното място, да си изкарва парчето самун, в случай че може да даде работа на още трима - толкоз по-добре, продължи ръководителят на Движение за права и свободи. Той напомни по какъв начин Младежката организация на Движение за права и свободи е правела всички семинари по европейските стратегии от предприсъединителните фондове. И се обърна към младежите: „ Не чакайте, младежи, някой да ви дава плодчето от дървото. То е ваше. “.

Карадайъ даде още един образец – по какъв начин специалистите на Движение за права и свободи бяха най-подготвени, написаха оперативните стратегии при влизането на България в Европейски Съюз, а кметовете на Движение за права и свободи, които също бяха най-подготвени, ги осъществиха първи. Затова общините на Движение за права и свободи през днешния ден наподобяват друго, посочи Карадайъ. Той прикани членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи да не разрешават да се рисува лъжовен облик на партията и да дават отговор незабавно на всяка неистина за Движението.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР